BCALL US LTD
מחיקת חשבון Bcall
ניתן לבקש למחוק את חשבון Bcall ואת הנתונים המשויכים אליו בלי להתקין או לפתוח את האפליקציה.
בקשת מחיקה בדוא״ל
יש לשלוח הודעה אל support@bcall.us מכתובת הדוא״ל המשויכת לחשבון. בנושא ההודעה יש לכתוב Bcall account deletion, ולצרף את הקישור האישי אם הוא ידוע לך.
נאמת בעלות לפני הטיפול בבקשה. אין לשלוח סיסמה או קוד כניסה. אם אין לך עוד גישה לדוא״ל של החשבון, יש לציין זאת כדי שהתמיכה תוכל לסייע בתהליך האימות. אם השתמשת בהסתרת הדוא״ל של Apple, יש לצרף את קישור Bcall ולציין שהשתמשת בכניסה עם Apple, כדי שהתמיכה תוכל לסייע באימות הבעלות.
שליחת בקשת מחיקהמחיקה באפליקציית אייפון או אנדרואיד
- יש לסיים שיחה פעילה.
- לפתוח Bcall ← הגדרות ← חשבון ← מחיקת חשבון.
- לקרוא את האישור ולאמת בעלות באמצעות שיטת כניסה המקושרת לחשבון. בגרסאות אייפון שתומכות בכך, חשבון המקושר ל־Apple דורש אימות באמצעות Apple וביטול הרשאת Apple לפני המחיקה. חשבונות אחרים משתמשים ב־Google או בסיסמה.
מה נמחק
התהליך מסיר את החשבון והפרופיל, הגדרות הקישור האישי, רישומי המקלטים והיסטוריית השיחות המשויכת. קובצי הקלטה או תא קולי ותיקים, אם קיימים בחשבון המשותף, נכללים בתהליך מחיקת השרת. גם זהות Firebase נמחקת. מחיקת החשבון משפיעה על תוסף Chrome ועל יישומי המחשב, האייפון והאנדרואיד המשתמשים בו.
טיפול בבקשה ומידע שעשוי להישאר
הבקשה עשויה להתקבל לפני שכל שלבי המחיקה הסתיימו. השרת מנסה שוב במקרה של כשל זמני. היסטוריית השיחות המודרנית נמחקת ממילא לאחר כ־90 יום; אין צורך להמתין תקופה זו כדי לבקש מחיקת חשבון.
יומנים תפעוליים, פניות תמיכה, גיבויים ומידע שבשליטת ספקי שירות נפרדים ממחיקת החשבון האוטומטית ועשויים להישאר לאחריה. בקשות הנוגעות למידע זה נבדקות בתמיכה, לרבות צורך בשמירה לצורכי אבטחה, מחלוקות או חובות חוקיות. המחיקה אינה מסירה מידע שהמשתתף האחר בשיחה שמר בעצמו. פרטים נוספים מופיעים ב־מדיניות הפרטיות של Bcall וב־מדיניות הפרטיות לאנדרואיד.
אפשר לפנות לתמיכה גם לבקשת גישה, תיקון או מחיקה של מידע אישי מסוים בלי לסגור את החשבון כולו. חלק מהמידע נדרש כדי שהחשבון ימשיך לפעול.